Progressiva glas

Steglöst skarp syn med våra progressiva glas

Varje progressivt glas som vi gör är ett litet mästerverk. Det möjliggör ”flytande”, alltså steglöst skarpt seende på nära, medellångt och långt håll samt kompromisslös synkomfort vid åldersrelaterad översynthet.

Ett progressivt glas från Rodenstock korrigerar när-, lång- och ålderssynthet samtidigt och ger användaren skarp syn även på alla medelavstånd. Glasen har bearbetats så att de inte har några synliga kanter i glaset. Det har två avgörande fördelar: bär- och synkomforten är betydligt högre och dessutom ger glasögonen fri sikt till ögonen. Det är mycket snyggare.

När det gäller progressiva glas är det viktigt med en noggrann anpassning till glasögonanvändaren och de individuella synbehov som han eller hon har. Vår nya Eye Lens Technology (förkortas EyeLT®) sätter här nya standarder för bästa kompatibilitet, utmärkt synkomfort och synskärpa. Det innebär att du kan utnyttja din synpotential till 100 %. Det är särskilt påtagligt i skymningen, men även omgivningen verkar helt enkelt skarpare och mer kontrastrik.