BÅGAR

Dina bågar ska sitta skönt, passa din personlighet och vara försedda med glas anpassade för just ditt synfel och din livsstil. Bågarna och glasen skall tillsammans ge dig det ultimata resultatet och fungera i din vardag och det liv du lever. Hos oss hittar du ett stort urval av bågar från de stora modehusen och även några mindre handplockade designers.

Att återbruka en klassisk vintage båge är något vi tycker är bra, därför erbjuder vi dig att slipa till ditt nya glas och anpassa till dina befintliga bågar. Vi hjälper dig till ett bättre seende och behagligare tillvaro. Vi kan med stor och personlig omsorg överlämna dina nya glasögon/linser och tar ansvar hela vägen för din och hela familjens syn.

SynTrygg, vår rikstäckande allriskgaranti genom KlarSynt som vi är en del av. Det gör det enkelt att byta glasögonen om de inte skulle fungera eller gå sönder. Delbetala, ger dig 6 månaders delbetalning, ingen uppläggningsavgift, aviavgift eller ränta.

Här är ett antal av de varumärken vi arbetar med;
Tom Ford, Gucci, Götti, Adiddas Eyewear, Alcon, Maui Jim, Ray Ban, Morris, Peak Perfomance m.fl.

...

SOLGLASÖGON

På Optique hittar du både trendaccessoarer och designklassiker. De finns flera olika sorters glas med olika egenskaper som du kan välja mellan för att skydda ögonen mot solen. Solglas med eller utan styrka, färgskiftande glas eller helt enkelt klarglas med hundraprocentigt UV-skydd.

Vi är väl informerade om att vår hud är känslig för solens starka uv-strålar, men även våra ögon behöver skyddas mot de skadliga uv-strålarna. Vår hud har förmågan att reparera och ersätta skadade celler, men här står ögat sig slätt då ögat inte har den förmågan. Därför är det mycket viktigt att redan i unga år skydda ögonen för de starka solstrålarna. För stark exponering när man är ung kan ge ögonskador långt senare i livet. Ögonskador som hade kunnat undvikas genom solglasögon, klarglas eller färgskiftande glas med 100 procentigt uv-skydd. Vilket du väljer beror helt och hållet på vad som passar dig bäst. Vi erbjuder solglasögon både med- och utan styrka.

...

...